Pages

30. 5. 2016

VELKÝ BLOG SALE

Dnes ráno jsem vložila na IG tuto fotografii. Absolutně jsem netušila, že bude asi tak 100x větší zájem, než jsem si myslela, vybídla jsem vás k tomu, ať mi napíšete. Následně mi málem zkolaboval direct na IG. Omlouvám se za zmatky... :-)! Pokud máte vážný zájem, prosím napište mi znovu objednávku do emailu. 

5. 5. 2016

JARNÍ NOVINKY SEPHORA, které mne zaujaly - tipy na dárek ke Dni matek

Blíží se Den matek a možná přemýšlíte na dárkem. Před pár týdny jsem byla pozvána na tiskovou konferenci SEPHORA, kde jsem měla možnost prohlédnout si jarní novinky, některé jsem dostala i k otestování a samozřejmě, dost jsem si jich i koupila, jak mě znáte :-D. Protože se objevila obrovská spousta nových produktů i značek, snad vám pomůže v orientaci můj dnešní "first impressions" post. Z novinek jsem vybrala jen to, co mne zaujalo, o čem si myslím, že je povedené a tudíž pro vás potenciálně užitečné.... Zmiňuji ale i několik produktů, které bohužel za povedené označit nemohu, alespoň pro můj typ a odstín pleti.

Jak víte, už jsem si koupila třetí bílou masku Glamglow, která je určena na problematickou pleť a naprosto ji miluju, doslova je pro mne nenahraditelná. Nicméně, jako první se objevila v roce 2013 maska černá, který mi připadala docela průměrná. Mou zvědavost vyvolala upoutala nová, oranžová varianta, jež má být projasňující a barevně sjednocující povrch pleti. Dala by se přirovnat možná domácímu "chemickému peelingu", jen v šetrnější podobě. Masku jsem vyzkoušela několikrát a je naprosto skvělá. Jen pozor, po ošetření je potřeba pleť chránit vysokým OF, ideálně SPF 50. 


 photo copyright.jpg
envye template.