Pages

28. 1. 2016

Valentýn v LUSH - All we need is love

 

 Novinky z LUSH

Krásný večer, moc vás všechny zdravím po delší době. Začátek letošního roku mi přinesl hodně práce, a tak jsem se nemohla věnovat blogu a YT úplně podle svých představ. Doufám ale, že se to brzy zlepší :-). Jak víte, naprosto miluju Lush a píšu o této značce už od založení mého blogu. Líbí se mi produkty i filozofie značky, která sahá daleko za rámec kosmetiky, podporuje humanitární projekty a dělá osvětovou činnost i v kontroverzních oblastech. Navíc, každý produkt má svůj příběh, a to se mi moc líbí. Proto mne velice potěšilo, když mi přišlo od Lush pozvání, abych si prohlédla novinky a také valentýnskou limitku, která je jedním slovem úchvatná. 

14. 1. 2016

BEST of 2015/Top make-up produkty roku - video

Vítejte v roce 2016! Přestože trvá už dva týdny, dělá mi 6tka na konci neskutečný problém, kamkoliv píšu datum atd. :-). Taky to tak máte??
Letošní první post na blogu je video, které shrnuje top produkty v oblasti makeupu za loňský rok, alespoň z mého, čistě subjektivního pohledu. Jsou to věci, které jsem používala nejraději a nejčastěji. Seznam všech produktů je v info boxu pod videem. Budu moc ráda, když mi napíšete, jaký makeup produkt jste měli nejraději vy, v roce 2015?

PS. Video je šíleně dlouhé, snad vám to nebude moc vadit. A také se můžete těšit na pokračování, protože kategorii "skin care" věnuji 2. díl "best of"....


 photo copyright.jpg
envye template.